lauri berkhoudt reiki

Lauri berkhoudt
FOUNDER

Lau vindt het lastig om niet in clichés te vervallen als ze iets over zichzelf moet vertellen. Aan de ene kant is ze nog steeds het modemeisje dat jarenlang voor mannenbladen werkte. Ook nu schrijft ze nog steeds, maar dan voor de jonge lezeressen van CosmoGirl en andere merken (online). Aan de andere kant is ze een yogi die zich op Ibiza pas echt thuis voelde. Ze nam de grote stap en verliet het overprikkelde Amsterdam om haar grootste droom waar te maken: One Day Retreat Ibiza opzetten samen met haar geliefde. Ook wil ze  een zelfhulpboek schrijven. Wanneer dat boek er komt maakt haar niet zoveel uit: de weg ergens naartoe is vaak minstens zo mooi en interessant. 

Lauri volgde na een yoga vakantie twee yoga-opleidingen: yin yoga in Nederland en haar 200 hrs bij Zuna Yoga op een piepklein eilandje tussen Bali en Lombok. Daar zonder Wi-Fi, auto's en midden in de natuur merkte ze dat ze eigenlijk helemaal geen stadsmeisje is. Ibiza daar ging ze steeds meer over dromen, dromen en er dan achterna.

Lau in drie woorden: nieuwsgierig, onbevooroordeeld en zorgzaam.

Jochem Thijssen fysiotherapeut

JOCHEM THIJSSEN
FOUNDER

Op zijn basisschoolrapporten werd het al snel duidelijk: de van origine Brabantse Jochem is een echte sportman. De keuze voor het CIOS als vervolgopleiding was snel gemaakt. Tennis was en is nog steeds één van zijn grootste passies en zo werkte hij een tijd als tennisleraar.

Mensen stimuleren, iets leren en vooral helpen, dat vindt Jochem heel fijn. Mede hierdoor én zijn enorme fascinatie voor het menselijk lichaam (en de kracht daarvan), besloot hij verder te studeren om fysiotherapeut te worden.

Na vijf jaar fulltime in Amsterdam als fysiotherapeut gewerkt te hebben leidde lichamelijke klachten en de liefde hem naar Ibiza. Nu kan hij tijdens de One Day Retreats Ibiza al zijn kennis combineren met zijn grootste passies. Iets wat hem heel gelukkig maakt en geeft hij weer tennisles, maar dan altijd op een buitenbaan.

Jochem in drie woorden: relaxed, behulpzaam en optimistisch.